Henna Virkkunen – EU

Osaamisesta se on kiinni.

Parempi Eurooppa -blogisarja käynnistyy
Kampanjauutiset

Parempi Eurooppa -blogisarja käynnistyy

Eurooppa kohtaa tulevina vuosina suuria haasteita, joihin tarvitaan eurooppalaisia, rajat ylittäviä ja tulevaisuuteen tähtääviä ratkaisuja. Ilmastonmuutos, puolustusunionin syventäminen, oikeusvaltiokehitys ja maahanmuutto vaativat näkemyksiä, mutta suuria kysymyksiä liittyy myös kaupan esteiden purkuun, yrittämisen toimintaedellytysten parantamiseen ja kilpailukykyyn.

Parempi Eurooppa -blogissa ääneen pääsevät he, joiden elämään tänään tehtävillä päätöksillä on eniten vaikutusta. Nuoret kirjoittajat pohtivat oman teemansa kautta Euroopan haasteita sekä keinoja niihin vastaamiseksi. Lisäksi Henna Virkkunen tarjoaa oman näkökulmansa keskusteluun, ja niin voit tehdä myös itse – tervetuloa kommentoimaan kirjoituksia ja esittämään rakentavia ideoita tulevaisuuden ratkaisuiksi!

Parempi Eurooppa -blogi on osa Parempi Eurooppa -keskustelusarjaa, joka käynnistyi 3.9.2018 pidetyssä puolustusunionin tulevaisuutta pohtivassa tilaisuudessa Tampereella. Keskusteluja tullaan käymään verkon lisäksi ympäri Suomen.

Jokainen esite, lehtimainos ja digibanneri on askel kohti Parempaa Eurooppaa. Lahjoita kampanjalle, niin varmistat, että viestimme tavoittaa.

Lahjoita