Henna Virkkunen – EU

Osaamisesta se on kiinni.

Kaupasta
Podcast

Kaupasta

Mistä uusia markkinoita ja kasvua suomalaisyrityksille? Millaisia kauppasopimuksia EU voi solmia, kun Yhdysvallat rakentaa samaan aikaan tullimuureja? Onko TTIP kuopattu lopullisesti? Voiko kauppapolitiikan keinoin muuttaa maailmaa?

Pk-barometrin mukaan kasvua ja kansainvälisiä markkinoita tähyävät yritykset näkivät tulevaisuutensa muita valoisampina. Millaisin keinoin yrityksiä voidaan auttaa uusille markkinoille? Mistä Eurooppa tavoittelee uutta kasvua?

Suomi on noussut sadan vuoden aikana Euroopan köyhimpien maiden joukosta maailman rikkaimpien ja onnellisimpien joukkoon. Voiko Suomen koulutusihmeestä ottaa oppia myös maailmalla?

Aiheista keskustelevat europarlamentaarikko Henna Virkkusen kanssa ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Anne-Mari Virolainen.


Tule mukaan tiimiini!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan työhön kehittyvän Euroopan puolesta!

  • Jotta voin olla sinuun yhteydessä, tarvitsen siihen suostumuksesi. Voit milloin tahansa poistua tiimistäni tai perua uutiskirjeeni jokaisen uutiskirjeen lopussa olevasta linkistä.

Jokainen esite, lehtimainos ja digibanneri on askel kohti Parempaa Eurooppaa. Lahjoita kampanjalle, niin varmistat, että viestimme tavoittaa.

Lahjoita