Henna Virkkunen – EU

Osaamisesta se on kiinni.

Euroopan arvoista
Podcast

Euroopan arvoista

Euroopan unioni perustettiin aikoinaan rauhanjärjestöksi. Eurooppa on puolustanut etujoukoissa vapauksia, joita pidämme nykyään itsestään selvyytenä: demokratiaa, sananvapautta, oikeusvaltiota sekä vapaata liikkuvuutta. Ovatko jäsenmaat hukanneet yhteisen vision Euroopalle?

Viime vuosina EU on ollut isojen haasteiden edessä taloustaantuman, eurokriisin ja Brexitin luoman epävarmuuden vuoksi. Miten Euroopan henkinen tila on muuttunut? Miksi EU joutuu puolustamaan omia arvojaan jopa omia jäsenmaitaan vastaan? Johtuvatko ongelmat vain johtajuuden puutteesta, vai onko maailma muuttunut monimutkaisemmaksi? Millainen on Euroopan tulevaisuus?

Euroopan arvoista ja tulevaisuudesta keskustelevat europarlamentaarikko Henna Virkkunen sekä toimittaja, kirjailija Helena Petäistö.


Tule mukaan tiimiini!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan työhön eurooppalaisten arvojen puolesta!

  • Jotta voin olla sinuun yhteydessä, tarvitsen siihen suostumuksesi. Voit milloin tahansa poistua tiimistäni tai perua uutiskirjeeni jokaisen uutiskirjeen lopussa olevasta linkistä.

Jokainen esite, lehtimainos ja digibanneri on askel kohti Parempaa Eurooppaa. Lahjoita kampanjalle, niin varmistat, että viestimme tavoittaa.

Lahjoita